Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Bra smörgåstårtor i Blekinge

Det finns 15 konditorier i Blekinge som erbjuder smörgåstårta. De orter i Blekinge som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Sölvesborg

Karlskrona

Mörrum

Hasslö

Lyckeby

Kallinge

Hitta en smörgåstårta i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 44 butiker som säljer smörgåstårtor på 25 olika orter. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Bohuslän är på:

Uddevalla

Torslanda

Kungälv

Grebbestad

Stenungsund

Marstrand

Bra smörgåstårtor i Dalarna

Det finns 38 konditorier i Dalarna som erbjuder smörgåstårta. De orter i Dalarna som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Borlänge

Avesta

Falun

Ludvika

Rättvik

Hedemora

Hitta en smörgåstårta i Dalsland

I Dalsland finns det sammanlagt 5 butiker som säljer smörgåstårtor på 3 olika orter. De orter i Dalsland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Mellerud

Åmål

Bengtsfors

Hitta en smörgåstårta i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 15 butiker som säljer smörgåstårtor på 8 olika orter. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Gotland är på:

Visby

Hemse

Klintehamn

Burgsvik

Fårö

Fårösund

Hitta en smörgåstårta i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 14 butiker som säljer smörgåstårtor på 8 olika orter. De orter i Gästrikland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Gävle

Hofors

Bergby

Kungsgården

Ockelbo

Sandviken

Hitta en smörgåstårta i Halland

I Halland finns det sammanlagt 35 butiker som säljer smörgåstårtor på 18 olika orter. De orter i Halland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Falkenberg

Onsala

Bra smörgåstårtor i Hälsingland

I Hälsingland finns det sammanlagt 22 butiker som säljer smörgåstårtor på 12 olika orter. De orter i Hälsingland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Bollnäs

Söderhamn

Järvsö

Hudiksvall

Edsbyn

Färila

Bästa smörgåstårtorna i Herjeådalen

Det finns bara en butik där du kan köpa smörgåstårtor i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda smörgåstårtor men de finns inte listade här.

Lillhärdal

Hitta en smörgåstårta i Jämtland

Det finns 22 konditorier i Jämtland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Jämtland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Hammerdal

Krokom

Ingen smörgåstårta i Lappland

I Lappland finns inget butik som håller på med smörgåstårtor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än smörgåstårtor och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Bra smörgåstårtor i Medelpad

I Medelpad finns det sammanlagt 15 butiker som säljer smörgåstårtor på 7 olika orter. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Medelpad är på:

Sundsvall

Kvissleby

Stöde

Alnö

Söråker

Timrå

Hitta en smörgåstårta i Norrbotten

Det finns 41 konditorier i Norrbotten som erbjuder smörgåstårta. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Norrbotten är på:

Luleå

Piteå

Boden

Kalix

Korpilombolo

Gällivare

Bra smörgåstårtor i Närke

Det finns 24 konditorier i Närke som erbjuder smörgåstårta. De orter i Närke som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Örebro

Kumla

Nora

Lindesberg

Odensbacken

Karlskoga

Bra smörgåstårtor i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 182 butiker som säljer smörgåstårtor på 68 olika orter. De orter i Skåne som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Trelleborg

LandskronaBra smörgåstårtor i Småland

I Småland finns det sammanlagt 112 butiker som säljer smörgåstårtor på 45 olika orter. De orter i Småland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Vetlanda

Värnamo

Huskvarna

Bra smörgåstårtor i Sörmland

I Sörmland finns det sammanlagt 34 butiker som säljer smörgåstårtor på 12 olika orter. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Södermanland är på:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Gnesta

Oxelösund

Stallarholmen

Bra smörgåstårtor i Stockholms län

Det finns 178 konditorier i Stockholms län som erbjuder smörgåstårta. De orter i Stockholms län som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Stockholm

Hägersten

Bromma

Järfälla

Sollentuna

Solna

Hitta en smörgåstårta i Uppland

Det finns 26 konditorier i Uppland som erbjuder smörgåstårta. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Uppland är på:

Uppsala

Enköping

Gimo

Bålsta

Östhammar

Knivsta

Hitta en smörgåstårta i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 27 butiker som säljer smörgåstårtor på 16 olika orter. De orter i Värmland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Kristinehamn

Karlstad

Sunne

Arvika

Säffle

Torsby

Bra smörgåstårtor i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 34 butiker som säljer smörgåstårtor på 21 olika orter. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Västerbotten är på:

Umeå

Lycksele

Skellefteå

Lövånger

Robertsfors

Kåge

Bra smörgåstårtor i Västergötland

Det finns 155 konditorier i Västergötland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Västergötland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Göteborg

Västra Frölunda

Alingsås

Borås

Mölndal

Skövde

Bra smörgåstårtor i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 23 butiker som säljer smörgåstårtor på 11 olika orter. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Västmanland är på:

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Arboga

Norberg

Bra smörgåstårtor i Ångermanland

Det finns 28 konditorier i Ångermanland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Ångermanland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Sollefteå

Nordingrå

Härnösand

Örnsköldsvik

Husum

Själevad

Hitta en smörgåstårta i Öland

Det finns 8 konditorier i Öland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Öland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Köpingsvik

Hitta en smörgåstårta i Östergötland

I Östergötland finns det sammanlagt 42 butiker som säljer smörgåstårtor på 12 olika orter. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Östergötland är på:

Norrköping

Linköping

Motala

Söderköping

Finspång

Åby