Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Bra smörgåstårtor i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 15 butiker som säljer smörgåstårtor på 9 olika orter. De orter i Blekinge som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Sölvesborg

Karlskrona

Mörrum

Hasslö

Bra smörgåstårtor i Bohuslän

Det finns 44 konditorier i Bohuslän som erbjuder smörgåstårta. De orter i Bohuslän som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Uddevalla

Torslanda

Kungälv

Grebbestad

Hitta en smörgåstårta i Dalarna

I Dalarna finns det sammanlagt 38 butiker som säljer smörgåstårtor på 23 olika orter. De orter i Dalarna som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Borlänge

Avesta

Falun

Ludvika

Hitta en smörgåstårta i Dalsland

Det finns 5 konditorier i Dalsland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Dalsland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Mellerud

Åmål

Bengtsfors

Bra smörgåstårtor i Gotland

Det finns 15 konditorier i Gotland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Gotland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Visby

Hemse

Klintehamn

Burgsvik

Hitta en smörgåstårta i Gästrikland

I Gästrikland finns det sammanlagt 14 butiker som säljer smörgåstårtor på 8 olika orter. De orter i Gästrikland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Gävle

Hofors

Bergby

Kungsgården

Hitta en smörgåstårta i Halland

Det finns 35 konditorier i Halland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Halland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Laholm

Bra smörgåstårtor i Hälsingland

Det finns 22 konditorier i Hälsingland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Hälsingland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Bollnäs

Söderhamn

Järvsö

Hudiksvall

Bästa smörgåstårtorna i Herjeådalen

Det finns bara en butik där du kan köpa smörgåstårtor i Härjedalen. Det kan finnas fler företag i Härjedalen som kan erbjuda smörgåstårtor men de finns inte listade här.

Lillhärdal

Bra smörgåstårtor i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 22 butiker som säljer smörgåstårtor på 14 olika orter. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Jämtland är på:

Östersund

Frösön

Åre

Strömsund

Ingen smörgåstårta i Lappland

I Lappland finns inget butik som håller på med smörgåstårtor. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än smörgåstårtor och/eller undersöka något angränsande område till Lappland och hoppas hitta något där.

Hitta en smörgåstårta i Medelpad

Det finns 15 konditorier i Medelpad som erbjuder smörgåstårta. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Medelpad är på:

Sundsvall

Kvissleby

Stöde

Alnö

Hitta en smörgåstårta i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 41 butiker som säljer smörgåstårtor på 19 olika orter. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Norrbotten är på:

Luleå

Piteå

Boden

KalixHitta en smörgåstårta i Närke

I Närke finns det sammanlagt 24 butiker som säljer smörgåstårtor på 10 olika orter. De orter i Närke som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Örebro

Kumla

Nora

Lindesberg

Bra smörgåstårtor i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 182 butiker som säljer smörgåstårtor på 68 olika orter. De orter i Skåne som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra smörgåstårtor i Småland

Det finns 112 konditorier i Småland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Småland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Vetlanda

Hitta en smörgåstårta i Södermanland

Det finns 34 konditorier i Södermanland som erbjuder smörgåstårta. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Södermanland är på:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Gnesta

Bra smörgåstårtor i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 178 butiker som säljer smörgåstårtor på 44 olika orter. De orter i Stockholms län som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Stockholm

Hägersten

Bromma

Järfälla

Bra smörgåstårtor i Uppland

I Uppland finns det sammanlagt 26 butiker som säljer smörgåstårtor på 13 olika orter. De orter i Uppland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Uppsala

Enköping

Gimo

Bålsta

Hitta en smörgåstårta i Värmland

Det finns 27 konditorier i Värmland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Värmland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Kristinehamn

Karlstad

Sunne

Arvika

Hitta en smörgåstårta i Västerbotten

Det finns 34 konditorier i Västerbotten som erbjuder smörgåstårta. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Västerbotten är på:

Umeå

Lycksele

Skellefteå

Lövånger

Hitta en smörgåstårta i Västergötland

I Västergötland finns det sammanlagt 155 butiker som säljer smörgåstårtor på 47 olika orter. De orter i Västergötland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Göteborg

Västra Frölunda

Alingsås

Borås

Bra smörgåstårtor i Västmanland

Det finns 23 konditorier i Västmanland som erbjuder smörgåstårta. Där det finns flest företag som håller på med landgångar och smörgåstårtor i Västmanland är på:

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Bra smörgåstårtor i Ångermanland

I Ångermanland finns det sammanlagt 28 butiker som säljer smörgåstårtor på 17 olika orter. De orter i Ångermanland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Sollefteå

Nordingrå

Härnösand

Örnsköldsvik

Hitta en smörgåstårta i Öland

I Öland finns det sammanlagt 8 butiker som säljer smörgåstårtor på 4 olika orter. De orter i Öland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Köpingsvik

Hitta en smörgåstårta i Östergötland

Det finns 42 konditorier i Östergötland som erbjuder smörgåstårta. De orter i Östergötland som har de flesta firmor som tillverka egna smörgåstårtor och smörgåsar är:

Norrköping

Linköping

Motala

Söderköping