Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor


Smörgåstårtor i Hägersten

Smörgåstårtor i Hägersten

Tillsammans finns det 10 företag som håller på med smörgåstårtor i Hägersten och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Hägersten och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Hägersten och ännu fler i Stockholms län är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Hägersten är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Hägersten

Konditori Kalaskransen

Svandammsvägen 17

Aspuddens Konditori Bageri & Catering

Schlytersvägen 63

Söderbergs Bageri AB

Midsommarparken 5C

Muffinsfabriken

Nioörtsvägen 26


Fler smörgåstårtor och landgångar i Hägersten

Lussins Konditori & Bageri HB

Störtloppsvägen 24

Örnsbergs Bageri och Konditori AB

Junkergatan 24

Bageri och Konditori Midsommar

Midsommarvägen 12

Tråget Bröd & Konditori Specialisten

Instrumentvägen 23


Ännu flera smörgåstårtor i Hägersten

Rahms Kexfabrik, AB

Vretensborgsvägen 10

Wienerkronan Bageri

Isjaktsgränd 11