Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor


Smörgåstårtor i Kalmar

Smörgåstårtor i Kalmar

Tillsammans finns det 8 företag som håller på med smörgåstårtor i Kalmar och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Kalmar och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Kalmar och ännu fler i Småland är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Kalmar är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Kalmar

Hantverkskonditoriet

Trädgårdsgatan 16

Fiesta Konditori

Larmgatan 26

Mobergarna AB

Företagarevägen 3

Conditori König

Storgatan 28


Fler smörgåstårtor och landgångar i Kalmar

Kallskänken i Kalmar

Esplanaden 33

Strömssons Conditori

Polhemsgatan

Danska Wienerbageriet AB

Norra Vägen 35

Stensö Hembageri AB

Stensövägen 23