Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Örnsbergs Bageri och Konditori AB

Smörgåstårtor hos Örnsbergs Bageri och Konditori AB i Hägersten

I Hägersten finns det 10 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Örnsbergs Bageri och Konditori AB är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Hägersten eller på orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Örnsbergs Bageri och Konditori AB eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Örnsbergs Bageri och Konditori AB är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Örnsbergs Bageri och Konditori AB för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Örnsbergs Bageri och Konditori AB enligt nedan:


Örnsbergs Bageri och Konditori AB

Junkergatan 24

126 53 Hägersten

08-645 16 36