Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Bageri och Konditori Midsommar

Smörgåstårtor hos Bageri och Konditori Midsommar i Hägersten

I Hägersten finns det 10 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Bageri och Konditori Midsommar är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Hägersten eller på orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Bageri och Konditori Midsommar eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Bageri och Konditori Midsommar är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Bageri och Konditori Midsommar för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Bageri och Konditori Midsommar enligt nedan:


Bageri och Konditori Midsommar

Midsommarvägen 12

126 35 Hägersten

08-744 07 80