Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Aspuddens Konditori Bageri & Catering

Smörgåstårtor hos Aspuddens Konditori Bageri & Catering i Hägersten

I Hägersten finns det 10 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Aspuddens Konditori Bageri & Catering är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Hägersten eller på orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Aspuddens Konditori Bageri & Catering eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Aspuddens Konditori Bageri & Catering är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Aspuddens Konditori Bageri & Catering för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Aspuddens Konditori Bageri & Catering enligt nedan:


Aspuddens Konditori Bageri & Catering

Schlytersvägen 63

126 49 Hägersten

08-645 60 68