Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor i Lund

Smörgåstårtor i Lund

Tillsammans finns det 7 företag som håller på med smörgåstårtor i Lund och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Lund och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Lund och ännu fler i Skåne är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Lund är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Lund

Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori

Kung Oskars Väg 5

222 40 Lund

Klostergårdens Konditori

Nordanväg 7

222 28 Lund

Mormors Bageri Knutgården

Knut Den Stores Torg 1A

222 21 Lund

Tunaparkens Konditori

Dag Hammarskjölds Väg 1B

224 64 Lund


Fler smörgåstårtor och landgångar i Lund

Olssons Hembageri

Qvantenborgsvägen 3

227 38 Lund

Mormors Bageri Botulfsplatsen

Vårfrugatan 8

223 50 Lund

Ramklints Konditori

Mårtenstorget 10

223 51 Lund