Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori

Smörgåstårtor hos Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori i Lund

I Lund finns det 7 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Lund eller på orter i Skåne.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori enligt nedan:


Annes o. Stortorgets Bageri o. Konditori

Kung Oskars Väg 5

222 40 Lund

046-211 49 10