Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor


Smörgåstårtor i Luleå

Smörgåstårtor i Luleå

Tillsammans finns det 8 företag som håller på med smörgåstårtor i Luleå och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Luleå och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Luleå och ännu fler i Norrbotten är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Luleå är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Luleå

Trend Café

Storhedsvägen 1

Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken

Björkgatan 41

Trend Bageri

Industrivägen 2A

Sockerbagerskan

Metsundsvägen 143


Fler smörgåstårtor och landgångar i Luleå

Storhedens Konditori AB

Besiktningsvägen 10

Björkskatans Bageri & Café AB

Höstvägen 7

Holms Konditori Roger Holm

Ringgatan 61

Klöverträsk Bröd

Klöverträsk Byaväg 21