Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken

Smörgåstårtor hos Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken i Luleå

I Luleå finns det 8 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Luleå eller på orter i Norrbotten.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken enligt nedan:


Nya Anderssons Konditori o. Bageri Bergviken

Björkgatan 41

973 31 Luleå

0920-198 51