Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor i Västerås

Smörgåstårtor i Västerås

Tillsammans finns det 7 företag som håller på med smörgåstårtor i Västerås och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Västerås och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Västerås och ännu fler i Västmanland är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Västerås är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Västerås

Kopparlundens Bageri AB

Kopparlundsvägen 7

721 30 Västerås

Systrarna Ericssons Bakery Shop & Cafeteria

Gallerian 221

722 13 Västerås

PoC International AB

Sigurdsgatan 8

721 30 Västerås

Hässlöbagar´n

Benvägen 53

723 52 Västerås


Fler smörgåstårtor och landgångar i Västerås

Wienerbagaren i Västerås AB

Kokhusgatan 14

724 81 Västerås

Juvelbagerierna AB

Pilgatan 4

721 30 Västerås

Brynolf Bagare

Kranbyggargatan 3

721 34 Västerås