Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor i Mölndal

Smörgåstårtor i Mölndal

Tillsammans finns det 5 företag som håller på med smörgåstårtor i Mölndal och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Mölndal och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Mölndal och ännu fler i Västergötland är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Mölndal är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Mölndal

Kvarnbytorgets Bageri AB

Kvarnbygatan 45

431 34 Mölndal

Svenska Smörgåstårtor Kvalité AB

Flöjelbergsgatan 7

431 37 Mölndal

Brogatans Konditori

Brogatan 6

431 30 Mölndal

Margaretas Bröd & Bakverk

Idunagatan 2

431 44 Mölndal


Fler smörgåstårtor och landgångar i Mölndal

Café Skåne

Nämndemansgatan 1

431 33 Mölndal