Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg

Smörgåstårtor hos Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg i Hisings Backa

I Hisings Backa finns det 3 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Hisings Backa eller på orter i Västergötland.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg enligt nedan:


Jerkstrands Konditori Selma lagerlöfs torg

Selma Lagerlöfs Torg 1

422 48 Hisings Backa

031-52 51 18