Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Jerkstrands Konditori Redbergsgården

Smörgåstårtor hos Jerkstrands Konditori Redbergsgården i Göteborg

I Göteborg finns det 42 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Jerkstrands Konditori Redbergsgården är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Göteborg eller på orter i Västergötland.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Jerkstrands Konditori Redbergsgården eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Jerkstrands Konditori Redbergsgården är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Jerkstrands Konditori Redbergsgården för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Jerkstrands Konditori Redbergsgården enligt nedan:


Jerkstrands Konditori Redbergsgården

Danska Vägen 110

416 59 Göteborg

031-84 74 76