Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Jerkstrands Konditori Bagaregården

Smörgåstårtor hos Jerkstrands Konditori Bagaregården i Göteborg

I Göteborg finns det 42 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Jerkstrands Konditori Bagaregården är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Göteborg eller på orter i Västergötland.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Jerkstrands Konditori Bagaregården eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Jerkstrands Konditori Bagaregården är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Jerkstrands Konditori Bagaregården för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Jerkstrands Konditori Bagaregården enligt nedan:


Jerkstrands Konditori Bagaregården

Stockholmsgatan 3B

416 70 Göteborg

031-84 56 12