Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor i Umeå

Smörgåstårtor i Umeå

Tillsammans finns det 7 företag som håller på med smörgåstårtor i Umeå och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Umeå och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Umeå och ännu fler i Västerbotten är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Umeå är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Umeå

Nisses Conditori

Tegelbruksvägen 24

907 42 Umeå

Nya Konditoriet

Strömpilsplatsen

907 43 Umeå

Nya Konditoriet AB

Kungsgatan 57

903 26 Umeå

Hagabröd Olof Wikström

Axlavägen 1

903 62 Umeå


Fler smörgåstårtor och landgångar i Umeå

Finas Konditori

Ålidhem Centrum

907 30 Umeå

Polarbröd AB

Nygatan 8

903 27 Umeå

Ullas Kondis

Timotejvägen 4

903 52 Umeå