Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor


Smörgåstårtor i Uppsala

Smörgåstårtor i Uppsala

Tillsammans finns det 8 företag som håller på med smörgåstårtor i Uppsala och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Uppsala och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Uppsala och ännu fler i Uppland är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Uppsala är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Uppsala

Kardemumma

Svartbäcksgatan 17

52:ans Catering & Café

Fyrisvallsgatan 23

Konditori Fågelsången AB

Munkgatan 3

Triller Mat & Bröd AB

Tegelbruksvägen 1


Fler smörgåstårtor och landgångar i Uppsala

Landings Hovkonditori AB

Kungsängsgatan 3

La Fabbrica

Hållnäsgatan 10

Konditori Trianon

Svartbäcksgatan 83

Centralkonditoriet

Vretgränd 16