Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor i Uppsala

Smörgåstårtor i Uppsala

Tillsammans finns det 8 företag som håller på med smörgåstårtor i Uppsala och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Uppsala och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Uppsala och ännu fler i Uppland är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Uppsala är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Uppsala

Konditori Fågelsången AB

Munkgatan 3

753 09 Uppsala

Triller Mat & Bröd AB

Tegelbruksvägen 1

757 56 Uppsala

Kardemumma

Svartbäcksgatan 17

753 20 Uppsala

Landings Hovkonditori AB

Kungsängsgatan 3

753 22 Uppsala


Fler smörgåstårtor och landgångar i Uppsala

La Fabbrica

Hållnäsgatan 10

752 28 Uppsala

Konditori Trianon

Svartbäcksgatan 83

753 33 Uppsala

Centralkonditoriet

Vretgränd 16

753 22 Uppsala

52:ans Catering & Café

Fyrisvallsgatan 23

752 28 Uppsala