Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Adas kaffestuga med Dagny´s 50 talshörna

Smörgåstårtor hos Adas kaffestuga med Dagny´s 50 talshörna i Östhammar

I Östhammar finns det 2 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Adas kaffestuga med Dagny´s 50 talshörna är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Östhammar eller på orter i Uppland.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Adas kaffestuga med Dagny´s 50 talshörna eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Adas kaffestuga med Dagny´s 50 talshörna är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Adas kaffestuga med Dagny´s 50 talshörna för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Adas kaffestuga med Dagny´s 50 talshörna enligt nedan:


Adas kaffestuga med Dagny´s 50 talshörna

Norra Tullportsgatan 6

742 31 Östhammar

0173-129 99