Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Väsby Nya Konditori & Bageri

Smörgåstårtor hos Väsby Nya Konditori & Bageri i Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns det 5 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Väsby Nya Konditori & Bageri är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Upplands Väsby eller på orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Väsby Nya Konditori & Bageri eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Väsby Nya Konditori & Bageri är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Väsby Nya Konditori & Bageri för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Väsby Nya Konditori & Bageri enligt nedan:


Väsby Nya Konditori & Bageri

Centralvägen 9

194 76 Upplands Väsby

08-590 300 41