Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Södergårdens Kiosk & Konditori AB

Smörgåstårtor hos Södergårdens Kiosk & Konditori AB i Tyresö

I Tyresö finns det 5 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Södergårdens Kiosk & Konditori AB är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Tyresö eller på orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Södergårdens Kiosk & Konditori AB eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Södergårdens Kiosk & Konditori AB är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Södergårdens Kiosk & Konditori AB för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Södergårdens Kiosk & Konditori AB enligt nedan:


Södergårdens Kiosk & Konditori AB

Vendelsövägen 85

135 53 Tyresö

08-712 14 35