Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Rosendals Trädgård, Stiftelsen

Smörgåstårtor hos Rosendals Trädgård, Stiftelsen i Stockholm

I Stockholm finns det 54 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Rosendals Trädgård, Stiftelsen är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Stockholm eller på orter i Stockholms län.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Rosendals Trädgård, Stiftelsen eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Rosendals Trädgård, Stiftelsen är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Rosendals Trädgård, Stiftelsen för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Rosendals Trädgård, Stiftelsen enligt nedan:


Rosendals Trädgård, Stiftelsen

Rosendalsterrassen 12

115 21 Stockholm

08-545 812 70