Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor i Järfälla

Smörgåstårtor i Järfälla

Tillsammans finns det 6 företag som håller på med smörgåstårtor i Järfälla och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Järfälla och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Järfälla och ännu fler i Stockholms län är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Järfälla är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Järfälla

Linanäs Skeppskrog o Bageri

Biskop Nils Väg 5

176 76 Järfälla

Sb Bageri AB

Snapphanevägen 178

177 55 Järfälla

Gillesgården Konditori

Gjutarplan 40

176 71 Järfälla

Rfm Roulette Food Machine AB

Spjutvägen 7E

175 61 Järfälla


Fler smörgåstårtor och landgångar i Järfälla

Konditori Sans Rival

Riddarplatsen 7

177 30 Järfälla

Mehr Konditori

Vasavägen 4

177 52 Järfälla