Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Hembagarns Konditori i Katrineholm

Smörgåstårtor hos Hembagarns Konditori i Katrineholm i Katrineholm

I Katrineholm finns det 5 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Hembagarns Konditori i Katrineholm är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Katrineholm eller på orter i Södermanland.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Hembagarns Konditori i Katrineholm eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Hembagarns Konditori i Katrineholm är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Hembagarns Konditori i Katrineholm för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Hembagarns Konditori i Katrineholm enligt nedan:


Hembagarns Konditori i Katrineholm

Köpmangatan 22

641 30 Katrineholm

0150-147 03