Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor i Eskilstuna

Smörgåstårtor i Eskilstuna

Tillsammans finns det 8 företag som håller på med smörgåstårtor i Eskilstuna och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Eskilstuna och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Eskilstuna och ännu fler i Sörmland är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Eskilstuna är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Eskilstuna

Printz Bageri

Kungsvägen 8

633 40 Eskilstuna

Bonamat Butiken

Gillbergavägen 1

632 28 Eskilstuna

Citybagar´n i Eskilstuna AB

Rademachergatan 5

632 20 Eskilstuna

Tunafors Bageri AB

Skjulstagatan 3

632 29 Eskilstuna


Fler smörgåstårtor och landgångar i Eskilstuna

Finska Hembageriet

Lilla Nyby

635 19 Eskilstuna

Konditori Amarant

Gunborg Nymans Väg 2

632 22 Eskilstuna

Janeling AB, Konditori

Strandgatan 4

633 43 Eskilstuna

Bakeriet A

Lilla Nyby Nybyborg

633 49 Eskilstuna