Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Söderberg & Sara Stenungsbageri AB

Smörgåstårtor hos Söderberg & Sara Stenungsbageri AB i Ystad

I Ystad finns det 4 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Söderberg & Sara Stenungsbageri AB är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Ystad eller på orter i Skåne.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Söderberg & Sara Stenungsbageri AB eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Söderberg & Sara Stenungsbageri AB är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Söderberg & Sara Stenungsbageri AB för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Söderberg & Sara Stenungsbageri AB enligt nedan:


Söderberg & Sara Stenungsbageri AB

Österportstorg 1

271 41 Ystad

0411-125 80