Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Bageriet Sjöstrands och Erics Bröd AB

Smörgåstårtor hos Bageriet Sjöstrands och Erics Bröd AB i Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby finns det 2 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Bageriet Sjöstrands och Erics Bröd AB är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Munka-Ljungby eller på orter i Skåne.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Bageriet Sjöstrands och Erics Bröd AB eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Bageriet Sjöstrands och Erics Bröd AB är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Bageriet Sjöstrands och Erics Bröd AB för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Bageriet Sjöstrands och Erics Bröd AB enligt nedan:


Bageriet Sjöstrands och Erics Bröd AB

Företagaregatan 18

266 32 Munka-Ljungby

0431-105 96