Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Limhamns Smörgåsbutik och Catering

Smörgåstårtor hos Limhamns Smörgåsbutik och Catering i Limhamn

I Limhamn finns det 3 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Limhamns Smörgåsbutik och Catering är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Limhamn eller på orter i Skåne.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Limhamns Smörgåsbutik och Catering eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Limhamns Smörgåsbutik och Catering är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Limhamns Smörgåsbutik och Catering för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Limhamns Smörgåsbutik och Catering enligt nedan:


Limhamns Smörgåsbutik och Catering

Järnvägsgatan 30

216 14 Limhamn

040-16 27 29