Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Sonstorps Bageri o. Konditori AB

Smörgåstårtor hos Sonstorps Bageri o. Konditori AB i Finspång

I Finspång finns det 2 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Sonstorps Bageri o. Konditori AB är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Finspång eller på orter i Östergötland.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Sonstorps Bageri o. Konditori AB eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Sonstorps Bageri o. Konditori AB är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Sonstorps Bageri o. Konditori AB för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Sonstorps Bageri o. Konditori AB enligt nedan:


Sonstorps Bageri o. Konditori AB

Örebrovägen 123

612 94 Finspång

0122-600 70