Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor i Piteå

Smörgåstårtor i Piteå

Tillsammans finns det 5 företag som håller på med smörgåstårtor i Piteå och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Piteå och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Piteå och ännu fler i Norrbotten är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Piteå är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Piteå

Station Restaurang

Västergatan 1

941 62 Piteå

Bagarbod Hansens Nya

Storgatan 37

941 32 Piteå

Dahlbergs Hembageri

Källbogatan 77

941 36 Piteå

Kvartersbageriet i Piteå

Storgatan 72

941 32 Piteå


Fler smörgåstårtor och landgångar i Piteå

Ekbergs Konditori AB

Storgatan 50

941 32 Piteå