Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Frosths Eftr. Konditori & Bageri

Smörgåstårtor hos Frosths Eftr. Konditori & Bageri i Lindesberg

I Lindesberg finns det 3 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Frosths Eftr. Konditori & Bageri är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Lindesberg eller på orter i Närke.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Frosths Eftr. Konditori & Bageri eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Frosths Eftr. Konditori & Bageri är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Frosths Eftr. Konditori & Bageri för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Frosths Eftr. Konditori & Bageri enligt nedan:


Frosths Eftr. Konditori & Bageri

Kristinavägen 16

711 30 Lindesberg

0581-104 11