Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor


Smörgåstårtor i Sundsvall

Smörgåstårtor i Sundsvall

Tillsammans finns det 9 företag som håller på med smörgåstårtor i Sundsvall och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Sundsvall och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Sundsvall och ännu fler i Medelpad är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Sundsvall är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Sundsvall

Deli Norr

Nybrogatan 5

Stenstans Bageri & Konditori

Trädgårdsgatan 22

Martells Finbageri

Östra Långgatan 29

Tant Anci och Fröken Sara

Bankgatan 15


Fler smörgåstårtor och landgångar i Sundsvall

Café Charm

Gesällvägen 1

Bakgården

Storgatan 49

Café Charm

Norra Vägen 34

Café Charm

Storgatan 34


Ännu flera smörgåstårtor i Sundsvall

Bageri Mäster i Sundsvall AB

Medborgargatan 33