Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor i Östersund

Smörgåstårtor i Östersund

Tillsammans finns det 5 företag som håller på med smörgåstårtor i Östersund och många av dessa har flera olika typer av smörgåstårta att välja på. Ofta kan det vara svårt att hitta den allra bästa smörgåstårtan i Östersund och dessutom kan priserna skilja sig åt en hel del. Det är bra om någon man känner på kan tipsa om en smörgåsbutik eller konditori som har goda smörgåstårtor. Man kan också jämföra olika konditoriers smörgåstårtor på nätet.

Då det finns flera butiker som erbjuder smörgåstårta i Östersund och ännu fler i Jämtland är det bra att köpa och provsmaka några olika smörgåstårtor innan man bjuder på ett större smörgåstårtskalas. Om du kontaktar någon för att köpa en smörgåstårta är det bra ifall du vet vilken fyllning och garnering du vill ha på din tårta. Bäst information kan du få om smörgåstårtor genom att besöka olika konditoriers hemsidor.
Enklast att fixa goda smörgåstårtor i Östersund är att välja någon av nedanstående butiker där du kan hitta en smaskig smörgåstårta, bröd till smörgåstårtan, en läcker landgång eller delikat tårta.


Smörgåstårta i Östersund

Edenbos Konditori

Rådhusgatan 59

831 37 Östersund

Törners Konditori

Storgatan 24

831 30 Östersund

Wedemarks Konditori AB

Prästgatan 27

831 31 Östersund

PAUSE

Hamngatan 17

831 34 Östersund


Fler smörgåstårtor och landgångar i Östersund

Frejas Bakeri

Nedre Frejagatan 9

831 37 Östersund