Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod

Smörgåstårtor hos Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod i Rättvik

I Rättvik finns det 3 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Rättvik eller på orter i Dalarna.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod enligt nedan:


Rättviks Tunnbrödsbageri och Handelsbod

Vasagatan 12

795 30 Rättvik

0248-109 37