Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Farmor Gretas Bageri & Konditori

Smörgåstårtor hos Farmor Gretas Bageri & Konditori i Stenungsund

I Stenungsund finns det 3 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Farmor Gretas Bageri & Konditori är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Stenungsund eller på orter i Bohuslän.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Farmor Gretas Bageri & Konditori eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Farmor Gretas Bageri & Konditori är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Farmor Gretas Bageri & Konditori för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Farmor Gretas Bageri & Konditori enligt nedan:


Farmor Gretas Bageri & Konditori

Munkerödsvägen 1

444 32 Stenungsund

0303-833 50