Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar

Smörgåstårtor hos Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar i Trollhättan

I Trollhättan finns det 5 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Trollhättan eller på orter i Västergötland.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar enligt nedan:


Carlsson Eftr. Hembageri, Dagmar

Kungsgatan 16

461 31 Trollhättan

0520-106 71