Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman

Smörgåstårtor hos Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman i Kristianstad

I Kristianstad finns det 7 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Kristianstad eller på orter i Skåne.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman enligt nedan:


Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman

Långebrogatan 24

291 59 Kristianstad

044-21 09 98