Smörgåstårtor - Aktuell information gällande Smörgåstårtor
Smörgåstårtor - LAMPINENS BAGERI AB, Jonas o. Camilla

Smörgåstårtor hos LAMPINENS BAGERI AB, Jonas o. Camilla i Korpilombolo

I Korpilombolo finns det 2 butiker som säljer goda smörgåstårtor eller bröd till smörgåstårta varav LAMPINENS BAGERI AB, Jonas o. Camilla är en av dem. Då både pris på smörgåstårtorna och fyllningen på landgångarna kan variera mellan smörgåsbutikerna och det kan vara bra att kolla med fler som erbjuder smörgåstårta i Korpilombolo eller på orter i Norrbotten.

När du kontaktar någon som gör egna smörgåstårtor har du möjlighet att själv styra fyllningen och garneringen av smörgåstårtan. Mer info om smörgåstårtor kan du hitta genom att besöka LAMPINENS BAGERI AB, Jonas o. Camilla eller konditoriers hemsidor. Eftersom det finns flera firmor som erbjuder läckra smörgåstårtor på samma ort som LAMPINENS BAGERI AB, Jonas o. Camilla är det smart att prova många olika smörgåstårtor men börja med att kontakta LAMPINENS BAGERI AB, Jonas o. Camilla för de ha underbara smörgåstårtor, smörgåsar och tårtor.
Om du vill ha goda smörgåstårtor eller vitt bröd till smörgåstårtan ska du kontakta LAMPINENS BAGERI AB, Jonas o. Camilla enligt nedan:


LAMPINENS BAGERI AB, Jonas o. Camilla

Strandvägen 51

980 60 Korpilombolo

0977-104 20